Allt inom Bygg – Renovering Ombyggnad Tillbyggnad

Allt inom Bygg

Tjänster


DannesBygg04Tjänster inom bygg och snickeri

Har du ett specifikt uppdrag eller tjänster inom bygg och snickeri som behöver utföras?


Bra arbetsflöden och planering
Genom god planering undviker man många fallgropar, eftersom man redan strukturerat arbetets gång och slipper oväntade överraskningar. Jag använder ett ritprogram i datorn som är speciellt framtagen för att skapa skisser och ta fram exakta mått för byggnadsarbetet som krävs.

Du som kund får en direkt uppfattning om hur bygget kommer att se ut när projektet är färdigt. Vare sig det handlar om nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad eller renovering.

Projektledning
När ni gör en beställning hos mig, så sitter vi ner och bollar idéer för att på bästa sätt utnyttja det utrymme som jag kommer att jobba med.

Jag har ett öga för detaljer, redan i projektets planering kan jag erbjuda skräddarsydda lösningar för era önskemål. Det innebär att jag kan föreslå, rekommendera och komma upp med kreativa koncept och unika detaljer som är specifikt anpassade för er fastighet.

Vid större renoveringar kan det bli mer tids- och kostnadseffektivt att ta in olika yrkeskategorier som är specialiserade för olika områden t. ex. plåtslagare eller en målare. Jag sköter dessa kontakter och du som kund kan i lugn och ro se arbetet fortskrida som planerat. Som byggledare kan jag erbjuda skräddarsydda totallösningar för större byggnationer!

Hantverk & Tradition
När processen och byggnationen är igång ser jag till att jag alltid har rätt verktyg och arbetsmaterial.

Framförhållning och att alltid ligga ett steg före är ledord.

När jag är på plats så står jag aldrig still, min ambition och drivkraft är att alltid ha något i händerna. Eftersom jag alltid strävar efter en kostnadseffektiv lösning för kunden så lägger jag själv grunden till detta genom att följa byggplanen, vilket gör att tidsaspekten och budgeten kan hållas inom rimliga gränser. Under byggets gång finns det möjlighet att för dig som kund göra vissa förändringar i material etc, detta kan dock medföra en större arbetsinsats eller/och prisskillnad för materialet.


DANNES BYGG SERVICE
Inget uppdrag är för stort eller för litet, utefter era önskningar skapar jag kostnadseffektiva och skräddarsydda totallösningar!

ROT-arbete (Information från Skatteverkets hemsida)
Reparation och underhåll, ombyggnad, tillbyggnad (ROT-arbete)
För att du ska få skattereduktion för ROT-arbete krävs att du äger bostaden (småhus, bostadsrätt, eller ägarlägenhet) där ROT-arbetet utförs.
 
Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden för husarbete men högst 50 000 kr per person och år.

För mer information om ROT avdrag, följ länken till skatteverket.

Dan Stenqvist

Snickare

Kontakt

Maila här!