Allt inom Bygg – Renovering Ombyggnad Tillbyggnad

Altan • Veranda • Uterum


Altan Veranda Uterum

Altan Veranda UterumEn snygg veranda vid entrén som bjuder in, eller en altan där ni kan dricka ert kaffe på sommaren. Eller varför inte förlänga den svenska sommaren från tidig vår till sen höst med ett inglasat uterum.

Om det är en nybyggnation av Altan, Veranda eller Uterum ser jag helst att vi får en tålig och stabil grund, därefter läggs golvet (oftast tryckimpregnerat virke).

Byggplan

Innan vi börja så kommer jag givetvis ut för att själv få en bild av hur jag kan tillgodose era önskemål och behov. Därefter lämnar jag ett kostnadsförslag så ni får en uppfattning av prisbilden.

Innan bygget startar har jag redan gjort en skiss i datorn, med hjälp av den har vi räknat ut virke och längder för att bäst utnyttja byggmaterial. Skissen gör också så att ni som kund har får en uppfattning av den färdiga uteplatsen.

Beställ jobbet i god tid!
Tänk på att kontakta mig i god tid innan du vill ha arbetet utfört för Altan, Veranda eller Uterum. Jag hjälper er att kontakta er lokala kommun för bygganmälan eller bygglov så att det finns ett startbesked innan vi påbörjar uteplatsen.

 

Tänk på att göra en anmälan till kommunens byggkontor

Dan Stenqvist

Snickare

Boka rådgivning

Kontakt

Altan Veranda Uterum

Altan_Veranda_Uterum_Dannes_Bygg_Service3  Altan_Veranda_Uterum_Dannes_Bygg_Service4

Altan_Veranda_Uterum_Dannes_Bygg_Service6  Altan_Uterum_Veranda_Dannes_Bygg_Service

 

Altan_Veranda_Uterum_Dannes_Bygg_Service5