Allt inom Bygg – Renovering Ombyggnad Tillbyggnad


Om Dannes Bygg Service i Emmaboda AB

Dannes Bygg Service startades upp 2012 av Dan Stenqvist. Utgångspunkt i Emmaboda Kommun så har jag en radie på c:a 60 km som verksamhetsområde. Idag är större delen av mina kunder privatpersoner, men jag har även gjort större uppdrag för bland annat Emmaboda Kommun och EBA (Emmaboda Bostad Aktiebolag).

DannesBygg06

Jag kan erbjuda skräddarsydda totallösningar, beroende på säsong och uppdrag så är vi mellan 2-4 anställda. Det innebär att jag kan ta små som stora uppdrag inom snickeri och bygg.

Som snickare med många års yrkeserfarenhet har jag självklart både F-skatt och Yrkesbevis så att du som kund kan känna dig trygg.

 

Ni bestämmer, jag utför!

Vid större renoveringar kan det bli mer tids- och kostnadseffektivt att ta in olika yrkeskategorier som är specialiserade på t. ex. plåtslagare eller en målare. Dannes Bygg Service sköter dessa kontakter och du som kund kan i lugn och ro se arbetet fortskrida som planerat.
Dan Stenqvist Dannes Bygg Service Emmaboda Snickare Byggare Hantverkare

Dannes Bygg Service - Snickare Hantverkare Byggare Offertförfrågan Emmaboda Nybro Kalmar Öland Karlskrona Ronneby

Offertförfrågan

Boka tid så kommer jag ut.

Kontakta mig

Med utgångspunkt från järnvägsknuten Emmaboda som ligger i Kalmar län, arbetar vi över gränsen till Blekinge, Öland och Kronobergs län.

Dannes Bygg Service tar uppdrag i närliggande kommuner såsom: Torsås, Tingsryd, Lessebo, Nybro, Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Karlskrona, Ronneby. Men vi har även haft uppdrag i Växjö, Karlshamn, Sölvesborg, Färjestaden, Bergkvara, Holmsjö för att nämna några.